Phone

+31 13 30 40 500

Address

Pieter Vreedeplein 172, 5038 Tilburg

Email

info@clubfix.nl

Contact us!

FAQ!

Voor een optimale beleving van Club FIX is er de mogelijkheid om een VIP arrangement met (sta)tafel te reserveren op één van de VIP area’s in de zaal. We bieden u een professionele service aan met eigen bediening bij de tafel. Tevens is de entree(zonder wachtrij), gebruik van garderobe en toiletten is inbegrepen bij het VIP arrangement.

Reserveren?

Klaar voor deze unieke experience? Stuur ons een bericht of bel naar: 06-40127704. Club FIX neemt vervolgens zelf contact op om alles verder met jou af te stemmen.

Club FIX is dé nieuwste hotspot in het hart van Tilburg en staat garant voor een geweldige clubavond. De unieke locatie is van binnen gevuld met een stijlvol en intiem interieur. Ons topnotch geluidsysteem zorgt ervoor dat nationale- en internationale artiesten optimaal kunnen performen. Wil jij weten wat er allemaal in de planning zit? Check dan snel onze events pagina.

Heb jij ideeën of opmerkingen? Aarzel niet en contact us via: info@clubfix.nl

Club FIX beschikt over een 2-tal zalen welke geschikt zijn voor privé evenementen, de club heeft daarnaast ook nog eens de beschikking over een professionele keuken. De ideale mix voor een geslaagd evenement, met een capaciteit van ruim 800 personen is Club FIX ook zeer geschikt voor de wat grotere evenementen.

Dankzij de ideale ligging in hartje centrum van Tilburg en voldoende parkeergelegenheid en openbaar vervoer aansluitingen is de club goed bereikbaar. Graag maken wij voor uw evenement een offerte op maat of een afspraak voor bezichtiging.